Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Kristijanova žena me je podržavala - tvrdi Stanija! (VIDEO)

Neznajući da je nacija sinoć imala priliku da čuje Kristijana Golubović, Stanija je pred zoru u rijalitiju "Zadruga 2" razvezala priču o njemu pred Doroteom i Rebekom, gde tvrdi: "Kristijanova žena me je podržavala."

Zadruga 2: Kristijanova žena me je podržavala - tvrdi Stanija! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeTokom prošle noći gledaoci rijaliti programa "Zadruga 2" imali su priliku da čuju šta sve Kristijan Golubović ima da poruči Staniji Dobrojević, Vladimiru Tomoviću, Lepom Mići i Zorici Marković. Ono što Stanija ne zna jeste da je nacija sinoć imala priliku da čuje izlaganje Kristijana Golubovića o njoj. Pred zoru, Stanija je u pabu dok je jela picu koja je bila nagrada, govorila o Kristijanu Goluboviću svojim cimerkama Rebeki Popović i Dorotei Jovanović koje su je pažljivo slušale:

"Ja o tome ne želim javno da pričam. Nije bilo prijatno. To je bio rijaliti posle rijalitija. Da, dala sam mu. Bolje da ne pričam te stvari. Kupila sam svoj mir, platila sam cenu. Posle podele novca svako je otišao na svoju stranu, to je to! Nismo se videli, nismo se čuli. Ne volim kada ga pljuju u mom društvu. Imam potrebu da ga branim, a ne želim da on gleda kako ga ja branim, jer nije zaslužio to od mene. Njegova žena je uvek mene podržavala. To je već druga priča. Na kraju nije ispao čovek prema meni. Imao je lika u Pazovi koji je mene pratio po Rumi. Kada su krenule pretnje, tada sam izbacila snimak našeg razgovora. On i ja nismo imali komunikaciju. Nismo više prijatelji, nismo više dobri. On je bio u fazonu da dam pare, ja sam bila u fazonu da neću da mu vratim pare. Volela bih da uđe ovde, da vidim šta će sad da me pljuje. To njemu na čast!"

Između ostalog Kristijan je rekao da je stanija imala intimne odnose tokom boravka na "Farmi 6", kao i da ona zna na koju osobu misli. Takođe, Kristijan je izjavio i da su mnoge žene kao i Stanija bile zaljubljene u njega, ali da je njemu porodica na prvom mestu. Pogledajte kako je razgovor izgledao, kao i video podsetnik na starletin i Kristijanov odnos u "Farmi". 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>