Zadruga

Parovi

Zadruga 2: DISKVALIFIKOVAN Vladimir Tomović! (VIDEO)

Vladimir Tomović je danas u toku popodnevne igre fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, nakon kraće svađe. Aleksandrin dečko, David Dragojević obelodanio je to da je Tomović slao poruke i pokušavao da zavede Subotićevu pre nego što su ušli u rijaliti "Zadruga 2". Diskvalifikovan je zbog fizičkog napada na Aleksandru.

Zadruga 2: DISKVALIFIKOVAN Vladimir Tomović! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Vladimira je dovelo do ludila to što mu je David rekao, pa je počeo da gađa ljubavni par flašama, a zatim je i napao Aleksandru, koja je istog trenutka počela da plače. Tomović je odmah završio u zatvoru, a nedugo potom stiglo je i pismo Velikog šefa koji je oštro osudio i kaznio ovaj postupak bivšeg sportiste. Pismo Velikog šefa je glasilo:

"Zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja Vladimir bude diskvalifikovan i odmah napusti "Zadrugu". Takvo ponašanje je nedopustivo, ali je isto nedopustivo i podmuklo gaženje i šutiranje ispod stola."

Obezbeđenje je odmah otišlo po Vladimira u zatvor, nakon čega je ispraćen na kapiju "Zadruge". Njegova devojka, Stanija Dobrojević gušila se u suzama dok se sve ovo dešavalo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>