Zadruga

Parovi

Zadruga 2:Vladimir Tomović robijao, skidao se go, vređao decu!

Vladimir Tomović, koji je u rijalitiju "Zadruga 2" otpočeo vezu sa Stanijom Dobrojević, i ranije se pojavljivao u rijaliti programima. U svakom je uspevao da napravi neki skandal po kojem je ostao upamćen. Od ranije je poznat policiji, robijao je, skidao se go, vređao decu na nacionalnoj osnovi.

Zadruga 2:Vladimir Tomović robijao, skidao se go, vređao decu! Foto: Instagram



Domaća publika upoznala je Vladimira Tomovića 2011. godine u "Velikom bratu". Njegovo učešće ostalo je upamćeno po tome što je na sred dnevne sobe pred cimerima skinuo gaće i pokazao polni organ. Ovaj snimak završio je čak na porno sajtu. Danas se on toga stidi i priznaje da ga nervira kada ga nazivaju bivšim dečkom Soraje Vučelić.

Veću popularnost Vladimir je stekao u "Parovima" gde je bio u vezi sa Slađanom Petrušić. Iz rijalitija su zajedno bili izbačeni zbog "kršenja pravila" i nasilničkog ponašanja. Vladimir je kasnije priznao da je pretukao Željka Stojanovića odmah po ulasku u "Parove". Mediji su pisali da je fizički nasrnuo i Dalilu Moreno, Zoricu Dukić i Simonidu Ačević tokom učešća u rijalitiju.

Vladimir je i ranije bio poznat policiji. Pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, dve godine uslovno, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretni smrću. Tomović je je 2012. godine napao decu iz Hrvatske, inače članove izviđačke sekcije koji su bili u poseti Baru. Naredio im je da sklone hrvatsku zastavu, što su oni i uradili, a zatim je rekao da će iz pobiti ako budu ponovo podizali obeležje hrvatske države. U presudi Apelacionog suda se navodi:

"Viši sud je nesumnjivo utvrdio sve činjenice, Tomović je s umišljajem, ugrožavanjem sigurnosti, javno podsticao na mržnju prema izviđačima hrvatske nacionalnosti, koji su boravili u Baru na Petoj smotri izviđača. Tomović se vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zmotala je. Potom je okrivljeni izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio. Pre ste ratovali s nama a sad ste došli da vijotire zastavama, nemojte da vidnim više nijednu hrvatsku zastavu sve ću vas pobiti."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb #summer

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>