Region

Svet

Ceca: Ne plašim se, ovo je kukavički čin!

Pevačici Svetlani Ceci Ražnatović dvojica napadača su automobilima udarali u kapiju kuće u nameri da provale. Kada nisu uspeli u tome, pobegli su, a zahvaljujući kamerama na kući policija ih je brzo identifikovala. Ceca posle svega kaže: "Ne plašim se, ovo je kukavički čin!"

Ceca: Ne plašim se, ovo je kukavički čin! Foto: Instagram



Osumnjičeni za ovo krivično delo su Nemanja Arsenović i S. M. za kojima je raspisana potraga. N. A. je od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima. Ceca se obratila javnosti i otkrila da li poznaje napadače:

"Drago mi je da policija eskpresno radi svoj posao i da su brzo došli do identiteta. Nadam se da će uskoro biti privedeni da bi se otkrilo koji su razlozi i čemu takvo bahato i nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti jedne porodice. Ne poznajem te ljude, nikada nisam čula za njih. Očekujem da me policija izvesti o tome, šta se dešava i zbog čega su to uradili, čemu taj zverski čin."

Ceca će protiv napadača podneti krivične prijave, kako bi maksimalno zaštitila svoju porodicu:

"Uradiću sve što mi zakon omogućava da zaštitiim svoju porodicu. Ja ne živim u strahu u svom gradu i u svojoj zemlji. Niti imam razloga za strah, niti se ikoga bojim. Ovo je jedan kukavički čin. Život ide dalje, policija će odraditi svoj posao, verujem u naše institucije i ja sam sve i prijavila policiji jer znam da će efikasno odreagovati. Ovome se mora stati na put, šta da očekuju ljudi koji nisu javno eksponirani i koji ne će moći da dignu glas. Ovo nije Divlji zapad."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>