Region

Svet

Milan Topalović Topalko 17. decembra u Sava Centru! (VIDEO)

Jedan od najboljih pevača pop-folk muzike, Milan Topalović Topalko održaće koncert "Deset godina sa vama", 17. decembra u beogradskom Sava Centru! 

Milan Topalović Topalko 17. decembra u Sava Centru! (VIDEO) Promo



Milan Topalović Topalko je srpski pevač pop-folk muzike. Postao je poznat široj javnosti zahvaljujući učešću u "Zvezdama Granda" 2008. godine, a svoju popularnost stiče nakon pobede u prvoj sezoni "Farme".

Milan se rodio u selu Trudovu (Opština Nova Varoš) u kući koja se nalazila na samom kraju sela. Njegova majka se porodila potpuno sama na podu kuće u koju je otišla posle trudova koje je dobila dok je radila na njivi. Roditelji su mu teško radili kako bi obezbedili najosnovnije uslove za život. U selu Trudovu je živeo sa svojom porodicom do četvrtog razreda osnovne škole. U tom periodu školovanja je svakodnevno od kuće do škole i natrag pešačio po pet kilometara. Posle završenog četvrtog razreda seli se sa porodicom u Novu Varoš. Tada je prvi put video autobus i bio veoma oduševljen njime kao i prodavnicom koja se nalazila svega nekoliko metara od kuće.

Topalkovu sklonost ka muzici je prepoznao njegov učitelj koji je jednom prilikom u školu doneo harmoniku i svoje učenike terao da ponavljaju tonove koje bi im on zadavao. Kada je video Milanove mogućnosti na kraju časa mu je rekao da kaže ocu da mu kupi harmoniku. Međutim, tu želju roditelji nisu mogli da mu ispune zbog nedostatka finansija. Posle dve godine nakon jedne prodaje sena njegov otac ga je sačekao nakon škole kako bi zajedno otišli da kupe harmoniku.

U trećem serijalu "Zvezda Granda" zauzima drugo mesto. Na Grand festivalu 2010. godine ostvaruje pobedu i prvu nagradu publike sa pesmom „Zavet“. Pored muzike, od koje živi i izdržava porodicu, ribolov mu je najveća strast. Milan Topalović je oženjen Vesnom sa kojom ima ćerku Helenu. Bio je i na nedavno završenom petom "Grandovom festivalu" sa tamburaškom pesmom "Godine bez nje".

Milan Topalović Topalko održaće solistički koncert  17. decembra u Sava Centru. Ovim koncertom će obeležiti deset godina uspešne karijere. Popularni pevač obećava svojoj publici vrhunski koncert i zabavu kakvu i očekuju od njega uz hitove kao što je „Zavet“ ili „O svemu mi pričaj ti“.

Koncert  počinje u 20 časova, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>