Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stanija kada rodi dete stavlja tačku na sve što je radil! (VIDEO)

Nikad žustrija svađa! Nisu mogle da se zaustave. Aleksandra Subotić progovorila o svom detetu, a zatim je Stanija otkrila nešto o sebi i priznala da kada rodi dete stavlja tačku na sve što je radila u životu. Da li to baš tako funkcioniše prosudite sami.

Zadruga 2: Stanija kada rodi dete stavlja tačku na sve što je radil! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Milan Milošević je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" podigao mnoge zadrugare na noge. Među njima bile su i Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević, za koje su gledaoci imali zanimljiva pitanja. Jedan od njih želeo je da čuje komentar na Aleksandrinu konstataciju da Stanija ima 33 godina, a nema dete i da li to znači da svi treba da rode sa 16, kao što je ona svom očuhu. Subotićeva je odgovorila:

"Ja mogu da kažem da ja imam jednog oca, Karađorđa Subotića, a to sa kim ja imam dete je isfurana priča, to dete je prihvaćeno od strane ovog čoveka ovde."

Stanija je rešila da kaže nešto o svemu tome pa priznala da je čak Aleksandri jednom poslala poruku:

"Mogu samo da kažem da kad sam imala 16 godina bila sam nevina, prvi put sam se zaljubila. BIla sam u srednjoj i ređala petice i trenirala sam i to je sve što sam znala u životu. Jedva čekam da se ostvarim kao majka, tad ću staviti tačku na sve što sam radila u životu, mislim na rijalitije. Hoću da kažem da bih tada bila posvećena svojoj deci i posvećivala mu što više vremena. Ja sam nevinost izgubila sa 18 godina. Ja sam Aleksandri jednom poslala poruku, znam da je imala tešku životnu priču."

David Dragojević je uskočio posle ovog izlaganja, pa sve šokirao onim što je rekao:

"Ja sam bio sa manipulatorima i jakim igračima, ti si jedna velika nula. Ti treba Vladi da se zahvališ na svemu ovde. Ti si 40x spomenula dete jutros iz nemoći, nemoj da ga uzimaš u usta! Ja gajim to dete, to dete je moje. Ti imaš brata napolje i pazi šta pričaš."

U nastavku ove žestoke rasprave Subotićka je pred svima ispričala i nove detalje iz svog života koji je, kako je poznato bio veoma težak. Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>