Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Poznata si jer si rodila dete maminom dečku! (VIDEO)

Orilo se u rijalitiju "Zadruga 2"  zbog svađe ove dve zadrugarke. Aleksandra Subotić i starleta Stanija Dobrojević prepucavale su se oko toga ko je po čemu poznat. "Poznata si jer si rodila dete maminom dečku."- izgovorila je Stanija.

Zadruga 2: Poznata si jer si rodila dete maminom dečku! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Takmičarke su jedna drugu "počastile" teškim uvredama, a zadrugari su u čudu gledali ovu žestoku svađu. Do sukoba je došlo jer je Stanija izjavila kako je Subotićeva oličenje glume i ograničenja, a kada joj je pomenula ćerku, Aleksandra joj je žestoko uzvratila. Između ostalog odbrusila je Staniji kako je čula da nju plaćaju za seks i da je samo zbog toga popularana:

"Rijaliti pobednice, pošto si mi spomenula dete, da te podsetim kada si poslednji put bila aktuelna u medijima: Kada si se prepucavala sa Sorajom oko oralnog zadovoljavanja."

Starleta je vikala na sav glas:

"Ljuba je pisala po zidu Aleksandar i Ljuba, tako si postala poznata, jer si rodila dete maminom dečku. Meni je žao tebe i tvoje sudbine, idi voli Davida i čuvaj ga. Ostavila si dete maminog dečka kući i napadaš me ovde. Shvatila sam tvoj profil. Ti si meni nedorasla."

Subotićeva joj je odgovorila:

"Ja sam čula da tebe plaćaju za seks i da si zbog toga popularna. Ja sam došla da zaradim za dete. Stanija mrzi žene koje imaju decu i nisu obrazovane."

Zadrugari su gledali u čudu Aleksandru i Staniju koje su u besu jedna drugoj izgovarale strašne uvrede. U nastavku pogledajte kako je sve to izgledalo.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>