Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Šaban sugeriše da je takmičenje namešteno?!

"Popović mi je govorio koga da pustim dalje."nŠaban Šaulić sugeriše da je takmičenje "Zvezde Granda" namešteno?! Pevaču je smetalo i to što drugi članovi žirija takmičare kritikuju zbog stajlinga. 

Zvezde Granda: Šaban sugeriše da je takmičenje namešteno?! Foto: InstagramPevač Šaban Šaulić je do nedavno bio član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Grande". Ovu ulogu je igrao tri godine, ali je na kraju odlučio da napusti šou, zato što smatra da takmičenje nije bilo fer prema kandidatima. 

Pored toga što mu je smetalo to što ostali članovi žirija vređaju takmičare zbog stajlinga i pojave, zbog čega su i on i Zorica Brunclik napustili "Zvezde Granda" , pevač sugeriše i da je takmičenje bilo namešteno, jer mu je Saša Popović govorio kog takmičara, tj. takmičarku da pusti dalje:

"Saša mi je nekoliko puta rekao da bi neka od učesnica trebalo da prođe u naredni krug takmičenja, iako meni nije bila po volji. Ponekad sam ga i poslušao i pustio je dalje. Možda je on u kandidatu video neki kvalitet koji ja nisam, pa je smatrao da mu taj neko treba zbog šou biznisa, da će mu doneti novac ili postati zvezda. On ima nos za biznis i ume to da prepozna."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Tračara

Povezane vesti:


>