Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stanija Vladi pojela kolač sa lica! (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su razgovarali u spavaćoj sobi, a potom joj je on zapretio da ukoliko nastavi da ga blati, on će raskinuti sa njom, zbog čega su se žestoko posvađali. Pojela mu je kolač sa lica i tako je palo pomirenje.

Zadruga 2: Stanija Vladi pojela kolač sa lica! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Vladimir i Stanija su se posvađali za stolom pred svim ukućanima jer je ona za njega izjavila da je agresivac. Tu se umešala i Zorica rekavši da bi Stanija bila sa Kristijanom samo da on uđe u rijaliti. Vladu ne bi ni pogledala. 

Vladimira je iznerviralo to što ga pravi na aresivca ,a sebe na sveticu:

"Ti si me više ocrnila nego ceo sto. Nemoj da me napadaš više, ćuti! Ne radi mi ovo, otići ću od tebe. Sledeći put kada mi ne staneš u zaštitu, mi smo završili."

Starleta je govorila da je pokušala da ga odbrani, a Vladu je to mnogo iznerviralo pa je izjavi oda ona pokušava da ispadne svetica pa je vikao:

"Od mene praviš agresivca, a od sebe sveticu. Mnogo si lukava."

Stanija je više puta izjavila da nije ljubomorna na modnu blogerku Lunu Đogani i zadrugarku Minu Vrbaški, ali je više nego očigledno da su joj one trn u oku pa je poručila Vladimiru da ide da se druži sa njima na šta joj je on odgovorio:

"Za*ebi više tvoju igru kada je naš odnos u pitanju."

Aleksandra Subotić je prekunila njihov razgovor, a zatim se Vlada požalio da Stanija nije želela da pojede njen rođendanski kolač, pa mu je ona isti razmazala po licu i zatim odatle pojela, što je bio znak njihovog pomirenja.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>