Region

Svet

Jelena Karleuša ide na Evroviziju?!

Jelena Karleuša ide na Evroviziju?! Trenutno najtraženiji domaći producent, Slobodan Veljković Coby, hoće da pošalje Jelenu Karleušu na Evroviziju! Pesma Evrovizije 2019. održaće se u Izraelu.

Jelena Karleuša ide na Evroviziju?! Foto: Instagram



Prema sopstvenom priznanju, on je spreman da pop divi uradi numeru kojom bi uspela da osvoji Evropu, ali i da radi sa njom, bez obzira na okolnosti. U intervju za Kurir je rekao:

"Želeo bih da radim s Karleušom. Ona ima energiju i kvalitet. Radio sam pesmu za Miligram za Evroviziju ali su je povukli. Samo da bude zdravlja, pa ću raditi pesmu za taj festival za Karleušu."

Prema "Tračarinim" saznanjima, Coby i Karleuša jesu razgovarali o saradnji, ali još uvek nije poznato da li bi njihova pesma mogla da se nađe na listi numera koje bi potencijalno predstavljale Srbiju na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

RTS je raspisao javni anonimni konkurs za izbor kompozicije koja će predstavljati Srbiju na najgledanijem svetskom muzičkom takmičenju. Konkurs je otvoren do 1. novembra 2018. godine. Selekciona komisija RTS-a sastavljena od muzičkih urednika RTS-a, od ukupnog broja blagovremeno pristiglih prijava po raspisanom konkursu, izabraće kompozicije rukovodeći se isključivo umetničkim kvalitetom tih kompozicija. Ukoliko od pristiglih radova nijedna kompozicija ne bude ispunjavala potreban muzički kvalitet, RTS ima pravo da samostalno izabere kompoziciju. Kompozicija koja bude imala najveći broj glasova po odluci stručnog žirija i publike biće predstavnik Republike Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2019 u Izraelu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Tračara

Povezane vesti:


>