Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ulazi Stanijin bivši! Vladimiru neće biti dobro!

U rijaliti "Zadruga 2" ulazi Stanijin bivši dečko. U pitanju je momak iz kriminalnog miljea. Vladimiru Tomoviću neće biti dobro jer će ga dotični u svakom smislu nadjačati.

Zadruga 2: Ulazi Stanijin bivši! Vladimiru neće biti dobro! Screenshoot / Youtube



Bivši dečko Stanije Dobrojević u pregovorima je sa produkcijom televizije Pink oko učešća u „Zadruzi 2“, ekskluzivno saznaje Rijaliti. Žestok momak, sa kojim je starleta provela više od dve godine, uskoro će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima i pokušati da rasturi njenu vezu sa Crnogorcem Vladimirom Tomovićem. 

Njih dvoje nakon raskida nisu obnovili kontakt ali mladić iz kriminalnog miljea još ne može da preboli aktuelnu rijaliti učesnicu, zbog čega ne može da podnese da je gleda sa drugim muškarcem.

Izvor za Kurir otkriva da je sa njim kontaktirala produkcija i da je ovaj momak pristao. On im je, navodno, ispričao celu priču sa Stanijom, pa ih je taj način zainteresovao. Iako on nikada nije želeo da se eksponira u javnosti tokom veze sa starletom, uvek se znalo da su zajedno. Izvor još dodaje:

" Vladimir mu nikako nije legao i učiniće sve da ih rastavi. Siguran je da će svojom prisustvom Staniji pomutiti razum jer je on bio njena velika ljubav. Prvo, svojom pojavom, a kasnije i učešćem. Ona će se skameniti kad ga ugleda i totalno će zanemeti. Čak i ako mu se ne vrati, ona neće moći da uživa u vezi sa Vladimirom jer će on uvek biti prisutan i na razne načine pokušavati da pravi spletke i svađu."

Starleta je inače sa ovim opasnim momkom imala turbulentnu vezu, koja se nije srećno završila. Upoznali su se u jednom noćnom klubu u Novom Sadu pre pet godina, da bi se ubrzo i smuvali. Odlazio je kod nje u Ameriku i činio sve da se ona oseća kao kraljica. Jako su se voleli, ali zbog njegove bolesne ljubomore Dobrojevićeva se poslednjih meseci veze nećkala da ga ostavi, što je na kraju i učinila. On nikako nije mogao da se pomiri sa raskidom, pa je na razne načine pokušavao ponovo da je osvoji, ali bezuspešno. Ona je posle njega izgradila novi život. 

Stanija je tokom rijalitija „Farma“ prvo doživela romansu sa Kristijanom Golubovićem, a potom je uplovila u višemesečnu vezu s manekenom iz Pančeva Filipom Panajtovićem. Javnost je kasnije saznala da je starleta bila u vezi sa još jednim žestokim momkom Milanom Nikolićem Šarenim. Javnost je spekulisala da je Stanija bila i sa fudbalerima: Lolom Smiljanićem, Gojkom Kačarom i Ademom Ljajićem.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>