Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Urnebesne imitacije zadrugara! Stanija skinula majicu! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga" su danas dobili veoma zanimljiv i kreativan zadatak od strane Velikog šefa koji ih je o pravilima ovog zadatka obavestio kroz pismo. Pre nego što je ovonedeljni vođa Vladimir Tomović pročitao pismo, morao je da okupi sve ukućane za stolom. Pogledajte urnebesne imitacije zadrugara i trenutak kada je Stanija skinula majicu.

Zadruga 2: Urnebesne imitacije zadrugara! Stanija skinula majicu! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Vladimir Tomović je pre čitanja pisma Velikog šefa rekao:

"Ne čitam pismo dok se svi ne okupite! Piše velikim slovima da moramo svi da budemo za stolom."

Stanari "Zadruge 2" ozbiljno su shvatili ove reči zbog čega su se momentalno svi okupili za crnim stolom u dnevnoj sobi, a Rada Vasić se rasplakala. Kada su se svi skupili Vladimir Tomović je počeo da čita ono što je pisalo u pismu Velikog šefa:

"Dragi zadrugari, s obzirom na to da verujemo da umete da budete duhoviti i kreativni, odlučili smo to i da proverimo. Zadatak se sastoji iz toga da se vizuelno prerušite u zadrugara koji sedi sa vaše desne strane, a zatim i izimitierate tu osobu. Za prerušavanje imate samo pet minuta."

Odmah su skočili na noge kako bi se pripremili za imitacije svojih cimera, a nakon pet minuta ponovo su se svi našli za stolom kako bi počeli sa izvršavanjem zadatka. Odlično su se zabavili, a mnogima su pažnju skrenule imitacije Rade Vasić, koja je imitirala Staniju, Stanije Dobrojević koja je imitirala Vladimira Tomovića, Cobeta koji je imitirao Radu Vasić, kao i Lepog Miće koji je imao zadatak da imitira Minu Vrbaški. Pogledajte kako su te imitacije izgledale.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>