Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luna se raspričala - On pije pivo i gledan nas, stiska limenku! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga 2" Luna se ponovo raspričala o svojoj ljubavi. Prisetila se veze sa pevačem i kako je izgledala njihova najveća svađa, kao i to da uopšte nije bila ljubomorna na njegovu tada zakonitu suprugu Kiju Kockar. "On pije pivo i gledan nas, stiska limenku!"

Zadruga 2: Luna se raspričala - On pije pivo i gledan nas, stiska limenku! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeLuna Đogani skoro svakoga dana priča o svojoj ljubavnoj vezi koju je u prvoj sezoni "Zadruge" imala sa Slobodanom Radanovićem, a najčešće o tome razgovara sa Stanijom Dobrojević. Tako je bilo i danas kada je Luna spomenula da je Sloba, a Staniju je zanimalo da li je Sloba branio Luni da se druži sa drugim muškarcima, kao što je to slučaj kod nje i Vladimira Tomovića. Osim o ovoj temi, Luna je govorila i o Kristini Kockar i Marku Miljkoviću. Luna je prvo krenula da priča o momentima kada je Sloba polomio ruku pred kamerama.

"Cela ruka! Nema ovaj deo! On nijedan zvuk nije ispustio. Ja mislim zaj*bava me! Kaže on: "Eto, slomio sam ruku!", nikakav zvuk! Ništa! I on se vraća posle četiri sata sa gipsom na ruci i posle je rekao da će da tetovira tu na ruci "Zadruga".

Zatim je Luna pričala Staniji o njenom druženju sa Markom Miljkoviću koje se tada nije svidelo Slobi. Takođe Luna je govorila i kako nije bila ljubomorna na ostale devojke jer se Sloba nije družio sa njima, pa čak da nije ljubomorisala i zbog prisustva njegove tadašnje supruge Kije Kockar.

"Sloba i ja se nismo družili sa drugima. Stalno smo bili sami. Eventulano za stolom sa nekim. I Kija kada je bila tu, nisam bila ljubomorna! U početku jesam! Posle smo se družile, to sada ne mogu da skapiram. Mi smo na kraju rijalitija raskinuli. Ne znam da li znaš ko je Marko Miljković? Ja sam tada počela da se družim sa drugim ljudima, sa kojima nisam osam meseci. Ljudi su bežali od mene, nisu navikli. Ja sam počela da komuniciram sa drugim muškarcima. Ja sam tu počela da se družim sa Markom. I ovde haos! Marko sedi pored mene, bili smo pre toga u bioskopu i pričali o tom filmu. Muzika je bila toliko glasna, da smo bili jedno drugom blizu previše. On pije pivo i gledan nas, stiska limenku i tačno u nas gleda."

U nastavku razgovora sa Stanijom i ostalim zadrugarima, Luna je ispričala kako je izgledala njena najveća svađa sa Slobom te noći, koje se i danas stidi:

"Kreće ka bini, počinje da peva i govori: "Samo za Lunu, pesma Nema me" i pokazuje mi srednji prst. On meni prilazi i kaže mi: "Kako si jadna", a ja sam mnogo popila to veče. Sedam dana pred kraj. Ja prilazim njemu, on kreće da me gura, gurne me u jednom trenutku malo jače i ja ga udarim po leđima. Tu kreće haos! To je moje najgore izdanje u rijalitiju. Ja sam njega udarila iz sve snage."

Razgovor prekinulo je pismo Velikog šefa koje je stiglo i obavestilo ukućane da imaju pet minuta da pripreme imitacije svojih cimera koji sede sa njihove desne strane, a Luna je obećala Staniji da će nastaviti razgovor. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>