Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Prodao sam tebe, butkicu tvoju! Ajde prase jedno! (VIDEO)

Sve se orilo u rijalitiju "Zadruga 2" i to od ranog jutra. Vladimir Tomović i Marija Kulić zaratili zbog ukradenog novca. Vladimir je vikao u frizerskom salonu: "Prodao sam tebe, prodao sam butkicu tvoju! Ajde prase jedno!"

Zadruga 2: Prodao sam tebe, butkicu tvoju! Ajde prase jedno! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Nedeljom ujutru u rijalitiju "Zadruga 2", otvoren je frizrski i kozmetički salon. Ukućani koji su spremni da plate sređivanje odlaze na tretmane i šišanje kod profesionalaca u ovoj delatnosti. Između ostalih učinili su to Miljana i Marija Kulić, kao i Aleksandra Subotić i Marija Marinković, a kasnije Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević. Miljani nije bilo jasno odakle Staniji novac, a zbog ove teme došlo je kasnije i do svađe između Vladimira i Marije. Miljana je pričala:

"Aleksandra, odakle Staniji pare za trepavice? A nestao novac iz kupovine, a Vlada bio u kupovini."

Aleksandra Subotić je bila u čudu i rekla da ona o tome ništa ne zna. Frizer je imao svoj komentar:

"Kako Miljana sve pamti..."

Na Miljanine reči nadovezala se Marija koja je svojoj naslednici poručila da to pitanje postavi Staniji i Vladimiru na sledećem sastanku. Međutim, Marija nije mogla da čeka da se realizuje ovaj njen predlog, zbog čega je kasnije ona upitala Vladimira i ušla sa njim u svađu:

"Odakle ti pare? Kažu da si lopov najveći!"

Tomovićjoj je nekulturno odgovorio:

"Skini mi se sa k*rca od ranog jutra! Prodao sam tebe, prodao sam butkicu tvoju! Ajde prase jedno! Idi u izolaciju i ćuti, ološu!"

Varnice između Marije i Vladimira traju već nekoliko dana, a on ju je postavio za svog potrčka ove nedelje, posle čega je Kulićeva pored Radeta Vasića i Nataše Moskve, jedna od nominovanih za izbacivanje koje je večeras. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>