Region

Svet

Ana Nikolić: Menadžment mi je stavio veto na moje video-zapise!

Pevačica Ana Nikolić oštro odgovorila na sve prozivke! Između ostalog napisala je : Menadžment mi je stavio veto na moje video-zapise ali očekujte me uskoro! Sve to uz fotografiju na kojoj je sa holivudskim glumcem Klajvom Ovenom.

Ana Nikolić: Menadžment mi je stavio veto na moje video-zapise! Foto: Instagram



Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana napunila je 40 godina. Tom prilikom se obratila svojim pratiocima na Instagramu i požalila im se jer godine lete, a ona nije spremna da se nosi sa tim. Tom prilikom je rođendan proslavljala uz čašicu vina i pogled na crkvu Svetog Petra u Rimu, zbog čega je dobila mnoštvo osuda pratioca ali i kolega. Nju očigledno nisu potresli negativni komentari, pa je odlučila da se, ponovo preko društvenih mreža suoči sa svim hejterima:

"Gle' koga sretoh... Moj veliki fan... Naravno, šalim se! I samo mala digresija na prethodni video... Poenta priče ja da svaka žena treba sebi da ugodi i radi stvari koje je čine srećnom... U skladu sa mogućnostima... Da budete lepe i ponosne na sebe, svoje godine i uspehe. A malim, zlim i mizernim patuljcima, koji naravno uvek i sve shvataju pogrešno imam da dam jedan savet: "Patuljci popijte otrov"... A moje prave, iskrene i iteligentne pratioce volim i ljubim. Elem Klajv izgleda još lepše u prirodi. P.S. menadžment mi je stavio veto na moje video-zapise. Ali očekujte me uskoro."

Anini fanovi su sa oduševljenjem dočekali ovu njenu objavu, pa su joj u komentarima ostavili mnogo komplimenata i komentara podrške.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>