Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Doroteina majka trpi sramotu zbog skandaloznog snimka! (VIDEO)

Isplivao je snimak na kojem najlepša učesnica rijalitija "Zadruga 2" Dorotea Jovanović igra u klubu, a na sebi ima samo donji veš i mrežaste čarape, dok je gosti kluba udaraju po zadnjici. Doroteina majka trpi sramotu zbog skandaloznog snimka!

Zadruga 2: Doroteina majka trpi sramotu zbog skandaloznog snimka! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Majka ove učesnice rijalitija "Zadruga 2" kaže da joj je nametnuta ogromna sramota i da preživljava pakao, a ne zna razlog i cilj svega toga. Ona tvrdi da je reč o foto-montaži i da na snimku nije njena ćerka Dorotea:

"Očajna sam, sve mi je gore. Zbog ovih snimaka i slika nisam dobro. Ja ne znam da li nekome treba dioptrija ili je to namerno, vidite lepo i uporedite da to nije ona. Prva slika kad je izašla bilo mi je jako loše, nisam mogla da spavam 2 dana i noći, bilo me je sramota da izađem na ulicu jer nisam znala kako će ko da reaguje. Zvali su me da mi kažu da se ne brinem, da se vidi da je fotošop, kad se uveća baš se vidi."

Smatra da ko poveruje u sve to, nije normalan jer je u pitanju osoba koja ima jako telo, muške noge, jaka ramena:

" Ja sad pričam o tome, a nisam mogla, jer mi krenu suze. Meni je nametnuta ogromna sramota, a ne znam koji je razlog i cilj. Toliko bolesno i toliko nisko."

Dragana tvrdi da njena ćerka nikada nije bila igračica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja fina, poštena i moralna Dorotea.😊

A post shared by @ lunabesti on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>