TV Show

Parovi

Nikad nije kasno: Kandidat iz Užica dva puta oborio Ginisov rekord!

Aleksandra Prijović i Boba Živojinović zajedno ocenjuju takmičare u novoj epizodi "Nikad nije kasno", a kandidat iz Užica dva puta oborio Ginisov rekord! Na Olimpijske igre otišao peške, prepešavčivši čak 2.500 km.

Nikad nije kasno: Kandidat iz Užica dva puta oborio Ginisov rekord! Promo



I ove nedelje, 30. septembra od 21 čas na Prvoj televiziji očekuje vas emisija koja unosi radost u vaše domove. Druga epizoda šoua “Nikad nije kasno” donosi pregršt emocija zahvaljujući grandioznim veteranima i njihovim životnim pričama.

U novoj epizodi upoznaćemo takmičara koji živi moto emisije i dokazuje da nije kasno ni da se u sedmoj deceniji upiše fakultet. Proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić naći će u podršci jednom takmičaru, a imaćemo priliku da čujemo priču kandidata iz Užica koji čak dva puta oborio Ginisov rekord I koji je na Olimpijske igre otišao peške, prepešavčivši čak 2.500 km. Na grandioznoj sceni upoznaćemo i sjajnog imitatora iz Hrvatske, kao i maestralnu takmičarku iz Italije koja nije uspela da ranije dosanja svoj san I postane pevačica.

Žika Jakšić objasniće zašto iza svakog uspešnog muškarca stoji žena koja mu ne dosađuje, a drugu epizodu uveličaće i nekadašnji teniski as Boba Živojinović i Aleksandra Prijović, koji će zajedno ocenjivati grandiozne veterane. 

Kako su se svekar i snajka zabavaljali tokom emisije i šta je Aleksandra otpevala Bobi, videćete u nedelju, 30. septembra u 21 čas na Prvoj televeviziji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>