Region

Svet

Anabela i Andrej Atijas uznemiravali komšiluk svojim svađama!

Pevačica Anabela i njen suprug Andrej Atijas uznemiravali komšiluk svojim čestim svađama! Kamo lepe sreće da ne žive ovde i da  nas ne brukaju više, kaže komšinica.

Anabela i Andrej Atijas uznemiravali komšiluk svojim svađama! Foto: Instagram



Anabela i Andrej Atijas nisu supružnici za primer, barem tako tvrde njihove komšije, koje stanuju u naselju na Košutnjaku. Njihova komšinica kaže: 

"Bože me sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lepe sreće da ne žive ovde, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuje buka i galama , svađe su im način komunikacije. Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu, dok njen muž izgleda besan. Otkako je ju je napao, ne viđam ga da dolazi."

U kafiću  koji se nalazi u blizini zgrade, konobarica nije iznenađena nasiljem u njihovoj porodici, pa je za Blic izjavila:

"Andrej je veoma agresivan i nasilan kad popije. Ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je u blizini, a često pije. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront."

U restoranu gde Anabela Atijas povremeno jede sa ćerkama i suprugom kažu da su Anabela i Luna uglavnom druželjubive. Konobar koji tvrdi da je Anabela stalno pod tenzijama kaže:

"Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje nekad više, kako kad. Ali obično su darežljive. Često svaćaju ili na piće ili na večeru."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav u svim oblicima.

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Tračara

Povezane vesti:


>