Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Šta se dešava kada se kamere isključe?! Pogledajte! (VIDEO)

Prekinut je program rijalitija "Zadruga 2" zbog tuče. Nastao je opšti haos, a onda je prenos i prekinut. Šta se dešava kada se kamere isključe?! Pogledajte! 

Zadruga 2: Šta se dešava kada se kamere isključe?! Pogledajte! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeProšle večeri se dogodila nezapamćenja svađa u "Zadruzi" između majke i ćerke Kulić sa jedne strane i Brendona sa druge. Nakon niza uvreda koji su Miljana i Brendon uputili jedno drugom, umešala se i Marija na inicijativu svoje ćerke. Marija Kulić želela je da se osveti zadrugaru, pa je uletela u sobu i njegov krevet polivala uljem. Kada je obezbeđenje primetilo Mariju nastao je haos. Pokušali su da je spreče, ali bez uspeha. Brendon je vikao:

"Džukelo, to je moje. Niste mi dali da spavam do šest ujutru. Džumaro, istina vas pogodila!"

Produkcija je prekinula prenos. Sada je isplivao snimak na kom se vidi šta se dešavalo u međuvremenu dok su kamere bile isključene. Obezbeđenje je pokušavalo da razdvoji Brendona i Mariju, ali kao što se vidi i na snimku bez uspeha! Pogledajte šta se dešavalo i šta su Zorica Marković i Lepi Mića imali da kažu u vezi majke i ćerke Kulić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>