Region

Svet

Kija Kockar i Sloba Radanović spremaju tužbe!

Interesovanje za bivše zadrugare i bivši bračni par ne prolazi ni po završetku prve sezone rijalitija "Zadruga". Nakon pojavljivanja navodne prepiske između njih dvoje, Kija Kockar i Sloba Radanović spremaju tužbe!

Kija Kockar i Sloba Radanović spremaju tužbe! Foto: Instagram



Pobednica prve sezone "Zadruge" i pevačica, Kija Kockar i njen bivši suprug Sloba Radanović našli su se u nezgodnoj situaciji kada su se u javnosti pojavile poruke koje su njih dvoje navodno razmenjivali, a reč je zapravo o fotomontaži.

U porukama koje kruže internetom, Kija Kockar navodno poručuje Slobi da podržava svoju bivšu devojku Lunu Đogani, dok joj pevač govori da neće da se svađa zbog nje. Pored Lune, pominju se i Slobini poslovni saradnici, a pevač je demantovao da je ova prepiska verodostojna i kako kaže, reč je o fotomontaži zbog koje je spreman da uloži i tužbu jer su oboje šokirani onim što se desilo:

"U javnosti su se pojavile navodne poruke između mene i moje bivše supruge koje su ništa drugo do montaža. Nije mi jasno kako nekome mogu da padnu ovakve stvari na pamet? Nikada ne bih napisao takve stvari. Ružno je i da se u priču uvlače ljudi koji nemaju nikakve veze sa rijalitijem, već su moji poslovni partneri. Zaista sam zgrožen i razmišljam o tužbi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>