Region

Svet

Jelena Marjanović ubijena iz osvete Zoranu?!

Bivši obaveštajac Nenad Brezo, koji je široj javnosti postao poznat po slučaju "Topčider", tvrdi da ima nove dokaze u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, koji bacaju novo svetlo na ceo slučaj! Jelena Marjanović ubijena iz osvete Zoranu?!

Jelena Marjanović ubijena iz osvete Zoranu?! Foto: InstagramNenad Brezo objašnjava da Jelenu nije usmrtio njen suprug Zoran Marjanović, već dve poznate pevačice i njihov menadžer iz Austrije, blizak mafiji i pojedinim političarima. On smatra da je Jelena ubijena jer Zoran nije želeo da sarađuje s njenim koleginicama, koje su mu se potom osvetile:

"Jelena Marjanović je praktično kidnapovana tog dana! Ona je na nasip došla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom, a zatim se odvojila od njih kako bi trčala. Kada je već poprilično odmakla, malo dalje od nasipa pojavio se automobil u kojem su bile njene dve koleginice koje je dobro poznavala i njihov menadžer. Jelena je tad sišla sa nasipa kako bi se pozdravila sa njima, a oni su je nagovorili da uđe u automobil."

Jelena navodno nije ni slutila da je u pitanju zamka i kada je ušla u automobil, zadobila je jak udarac u glavu i onesvestila se:

"Ona je potom odvezena sa nasipa i ubijena negde kod Zemun Polja! Pevačica je u kanal na nasipu u Borči donesena i bačena u noći između 2. i 3. aprila, negde oko četiri sata posle ponoći."

Brezo tvrdi da za sve ovo što govori ima i materijalne dokaze. On objašnjava da je motiv svirepog zločina to što Zoran Marjanović nije želeo da pomogne u karijeri dvema Jeleninim koleginicama, koje su joj potom došle glave. On za Alo kaže:

"Zoran nije želeo besplatno da uradi CD za te pevačice, čija imena ne želim još da otkrijem. Jelena je mesec dana pre smrti bila u Austriji, gde boravi menadžer njene dve koleginice, i tad je napunila klub u kojem su uglavnom one nastupale. Te pevačice su bile ljubomorne na Jelenu, pa su počele da ucenjuju Zorana da im uradi albume, što je on odbio! Potom su, zajedno sa menadžerom, odlučile da se osvete."

Navodi još, da je menadžer iz Austrije dobro poznat policiji u toj zemlji, ali i policijama u Nemačkoj i Švajcarskoj:

"U pitanju je čovek koji je povezan s mafijom koja deluje u svim državama bivše Jugoslavije. Takođe, blizak je i sa mnogim poznatim srpskim političarima. On je tim pevačicama i nalazio tezge u Austriji, ali i okolnim državama. Jedna od njih je baš te večeri, kad je prijavljen Jelenin nestanak, trebalo da nastupa u Bijeljini, ali je otkazala svirku."

Advokati Zorana Marjanovića uložili su žalbe na rešenje kojim je početkom avgusta Viši sud u Beogradu potvrdio dopunjenu optužnicu protiv supruga ubijene pevačice, a o kojima trenutno odlučuje Apelacioni sud. Branioci tvrde da nema dokaza da je Marjanović usmrtio Jelenu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>