Region

Svet

Darko Lazić i Ana Sević u sukobu zbog stana!

Folk pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević rastavili su se pre više od pola godine ali čini se da njihov odnos nije tako savršen, kako se do sada predstavljalo. Brakorazvodna parnica još uvek traje, a sukob je nastao zbog stana.

Darko Lazić i Ana Sević u sukobu zbog stana! Foto: InstagramBrakorazvodna parnica i dalje traje jer nekadašnji partneri navodno ne mogu da se dogovore oko podele imovine, a izvor za Blic tvrdi:

"Ana je računala na to da će Darko njoj ostaviti veliki stan u Skojevskom naselju u kojem su zajedno živeli tokom braka i da će u njemu moći lagodno da živi sa svojom naslednicom Lorenom. Međutim, Darko je previše novca dao za taj stan da bi ga tek tako njoj ostavio, zato je rešio da sudskim putem reše to pitanje. Dok on traži da stan ostane njemu, ona pak zahteva da stan ostane njoj, jer će u njemu živeti sa njihovom ćerkom Lorenom. To traje mesecima, a kraj sudskog procesa se ne nazire. Tek kada budu rešili pitanje stana onda će biti i zvanično razvedeni."

Izvor dodaje da dok sud ne odluči kome ostaje luksuzna nekretnina, u njoj žive Ana i Lorena. Upravo zbog cele ove situacije se nedavno naljutila na komšije, kada su sa interfona skinuli prezime Lazić, jer zapravo, stan još uvek nije njen. Dok Ana boravi u još uvek Darkovom stanu, pevač živi u svom drugom stanu, koji se takođe nalazi u Beogradu i povremeno odlazi u Brestač, gde je sagradio kuću. Dok su bili u braku, Darko je stan u kojem sada živi u prestonici izdavao, a sada u njemu boravi sa novom devojkom. Kupio ga je pre nego što je upoznao Anu, pa na tu nekretninu Ana zakonski nema pravo. Među njima su se pogoršali odnosi zbog stana, i viđaju se samo kada Darko treba da se vidi sa Lorenom. Ćerka malo provodi vreme sa majkom, malo sa ocem, a starateljstvo će verovatno Darko prepustiti Ani.

Darko Lazić je shvatio da u stan koji je on kupio, a koji je ostavio supruzi i ćerki, često dolazi Anin novi dečko. Darkov prijatelj, koji smatra da je Ana dugo živela na pevačev račun kaže:

"Darko je sam kupio taj stan, ali kako je to imovina stečena u braku, sud bi mogao da donese odluku da on ipak mora Ani da isplati neki deo. Lazić svakako planira da taj stan ostavi ćerki, ali je revoltiran Aninim ponašanjem odlučio da joj ga ne prepusti i ne prepiše na njeno ime. Naročito što ona sada ima imućnog muškarca pored sebe, pa pevača prijatelji savetuju da joj ne daje više novca nego što sud odredi. Inače, Darko je do sada davao i šakom i kapom Ani i nije pitao za šta joj treba taj novac, želeo je da njihova ćerka i dalje živi komforno i ide u najbolje školice, te da o njoj brinu dadilje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>