Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Vladimir žestoko! Ko si ti da testiraš ljude protiv moje volje?! (VIDEO)

Odnos između Stanije Dobrojević i Vladimir Tomovića od početka rijaliti programa "Zadruga 2" ne prestaje da intrigira javnost. Iako njih dvoje još uvek nisu zvanično u vezi, ponašaju se jedno prema drugom kao da jesu. Vladimir žestoko! Ko si ti da testiraš ljude protiv moje volje?!

Zadruga 2: Vladimir žestoko! Ko si ti da testiraš ljude protiv moje volje?! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Stanija i Vladimir su se sklonili daleko od očiju svih zadrugara u Rajski vrt kako bi porazgovarali o svom odnosu, ali i o nekim drugim zadrugarima. Več na početku razgovora ona mu je prebacila:

"Nebitno jesmo li se mi poljubili ili nismo. Ti si zauzet dečko i to je to."

Najčešće svađe koje su imali bile su zbog Lune Đogani, budući da je na samom ulasku Vladimir pokazao simpatije prema njoj, a današnjom svađom su čini se okončali sve nedoumice. Tomović je Staniji žestoko uzvratio:

"Ti imaš veliki problem! Ti hoćeš problem sa mnom svakog dana. Doći će kraj. Zbog čega si ti to rekla. Ko si ti da igraš okolo? Jesi li ti normalna? Ti definitivno hoćeš da mi završimo? Dve osobe si mi zakačila, ima ih 50, testiraj ostale. Ko si ti da testiraš ljude protv moje volje. Ne moraš protiv mene."

Stanija je nastavila:

"Pričamo o ženskoj osobi. Mene je interesovalo da je otvorim do kraja. Ako je ljubomora i posesivnost, onda probam neko drugi i toga nema. Sad mi je sve jasno. Žena me nazvala da sam zlo, valjda imam pravo da istražim do kraja. Jesi li ti to ljubomoran, zbog igre?"

Vladimir je dao pozitivan odgovor, a onda joj odbrusio da ona nikako ne može da bude muško u njhovoj vezi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>