Region

Svet

Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića!

Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića! Milorad Tošić preminuo je danas nakon kraće bolesti u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Fudbalera je vest dočekala u Srbiji.

Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića! Foto: InstagramMilorad Tošić, otac srpskog reprezentativca Duška Tošića i svekar pevačice Jelene Karleuše, preminuo je danas nakon kraće bolesti u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Kako javljaju domaći mediji, fudbalera je vest dočekala u Srbiji. Sahrana će se održati u njegovom rodnom selu, najverovatnije u četvrtak.

Duškovi roditelji, živeli su skromno, u selu u kome je on načinio svoje prve fudbalske korake. Iako im je sin sagradio kuću, trudili su se da ne privlače pažnju na sebe. Pre izvesnog vremena Milorad Tošić je rekao za Kurir:

"Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju. Ali, da ne pričam više, grdiće me supruga."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>