Region

Svet

Goga Sekulić: Snežana Ilić me je slala na merenje broja mladeža i dužine ruku i nogu!

Pevačica Goga Sekulić je imala jedan sudski spor koji je trajao godinama. Sudija Snežana Ilić, koja sada boravi u rijlitiju "Zadruga" bila je zadužena za taj slučaj. Goga tvrdi: "Slala me je na merenje broja mladeža i dužine ruku i nogu..."

Goga Sekulić: Snežana Ilić me je slala na merenje broja mladeža i dužine ruku i nogu! Foto: Instagram



Bivši sudija Prvog osnovnog suda i nekadašnja pomoćnica ministra pravde Snežana Ilić sudila je u slučaju Goge Sekulić i spornih golih fotografija koje je objavio jedan magazin, a čija izdanja se prodaju širom sveta. Suđenje je okončano u korist pevačice jer je utvrđeno da na erotskim fotografijama koje su krasile naslovnu stranu nije bila pevačica. Goga je otkrila kako je teklo suđenje, kako joj je Snežana delovala tada, da li se promenila i da li je sada gleda u rijalitiju:

"Nisam mogla da verujem kada sam čula da je u rijalitiju. Promenila se, ali zadržala je svoju prepoznatljivost. Moram da napomenem da je ona profesionalac i ozbiljan sudija, ali ne zato što je presudila u moju korist, već zato što je stvarno odgovorna i profesionalna. Saslušavala me je, slala kod sudskog veštaka, pa na merenje broja mladeža, dužine ruku i nogu, ma svašta nešto. Spor je trajao godinama i na kraju je, hvala bogu, ispalo sve kako treba. Želim joj sreću u rijalitiju i sigurna sam da je jedna od jačih igrača."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>