Region

Svet

Ja sam žrtva porodičnog nasilja - tvrdi Luka Lazukić!

Juče su sesuočili u Prvom osnovom sudu u Beogradu. Procureli su detalji iz sudnice! "Ja sam žrtva porodičnog nasilja,a ne Nataša." - tvrdi Luka Lazukić! 

Ja sam žrtva porodičnog nasilja - tvrdi Luka Lazukić! Screenshoot / Youtube
Pevačica Nataša Bekvalac i Luka Lazukić juče su sesuočili u Prvom osnovom sudu u Beogradu. Nataša je rekla da ju je muž prebio pod dejstvom alkohola 14. aprila, a bivši košarkaš je negirao njene optužbe, tvrdeći da je zapravo on bio njena žrtva. Izvor Informera opisuje događaj:

"Nataša je ispričala da je Luka pretkao zato što mu je u telefonu našla dopisivanje sa drugim ženama. Ispričala je da ju je vređao nazivajući je kurvom, a da mu je ona uzvratila da je njegova mama kurva. Nataša tvrdi da je to bila inicijalna kapisla da on nasrne na nju i udari je pesnicom u glavu. Nakon toga je, kako je ispričala pred sudijom, uhvatio za kosu, nastavio da je udara pesnicama i naziva kurvetinom."

Luka se navodno pobunio na ove Natašine reči, te je tvrdio da je on žrtva nasilja i da je te noći ona tukla njega a ne on nju. Nataša je tada izjavila da svi njihovi prijatelji znaju da je ona imala strahopoštovanje prema njemu i da u raspravama nije smela da podigne ton na njega, a kamoli da ga udari. - prenosi Informer.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>