Ostalo

Sme�no

Kako izgleda vaš novčanik?! Oprez, ne privlačite siromaštvo!

Da li ste znali da je veoma važno kako izgleda vaš novčanik? Novčanik nije samo predmet u kojem nosimo novac i kreditne kartice, već dom za naš novac i sve što je povezano sa njim. Oprez, ne privlačite siromaštvo!

Kako izgleda vaš novčanik?! Oprez, ne privlačite siromaštvo! Svet Plus



Bogatstvo, po feng šui principu, ne voli zanemarivanje i nebrigu, već mesta na kojima će se "osetiti" sigurno. Uz pomoć narednih nekoliko saveta, možete učiniti da vaš novčanik postane upravo takav!  Sigurna luka koja će privlačiti novac i izobilje. 

Novčanik mora da bude čist i uredan! Izbacite nepotrebne stvari kako bi stvorili prostor za  za protok dobre energije. U feng šuiju postoje 3 zlatna pravila koje stvari treba, a koje ne treba držati u novčaniku:

- Izbacite račune, pa čak i kreditne kartice jer simbolišu dug ili već potrošen novac.
- Prazan novčanik simbol je nemaštine. Uvek imajte makar nekoliko novčanica koje nisu namenjene za trošenje.
- Ne skupljajte đubre poput omota od bombona, isteklih članskih karata i sličnih stvari.


Čovek koji privlači bogatstvo vodi računa o načinu na koji odlaže novac u novčanik. Svaki novčić je na svom mestu, svaka kartica uredno složena. Sa druge strane, kod ljudi koji nikad nemaju dovoljno novca novčanik je uvek neorganizovan i u haosu. Imajte na umu da stanje u novčaniku ima snažan uticaj na energetsku vezu između vas i novca.

Svaka boja ima svoje značenje i predstavlja različite elemente: Vatru, Vodu, Zemlju, Metal i Drvo. Najpopularnije boje kada je odabir novčanika u pitanju jesu: crvena, crna, braon, zelena i tamnoplava.

Nikako ne kupujte prethodno korišćen novčanik, jer zadržava energiju prvobitnog vlasnika, bilo ona dobra ili loša. Možda suludo zvuči ali svoj novčanik morate da tretirate sa poštovanjem. Nađite posebno mesto na kojem ćete držati novčanik i odložite ga tu svaki put kad dođete kući. Izbegavajte nemarno bacanje novčanika na prvo prazno mesto. Ni slučajno ga ne ostavljajte na podu, a posebno ne na pločicama u kupatilu.

Izbegavajte da kupujete modele nepravilnog oblika. Prednost dajte duguljastim novčanicima pravilnih linija. Važno je da unutrašnjost bude dovoljno prostrana, kako ne biste morali da presavijate novac i gurate ga u skučen prostor. Pravi oblik novčanika povećaće šanse za privlačenje bogatstva. Pokušajte!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>