Region

Svet

Sloba Radanović ne čuva uspomene na bivše, a uskoro i crkveni razvod!

Pevač i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Sloba Radanović ne čuva uspomene na bivše ljubavi i ako njih dve ponosno nose njegove majice. Otkrio je da je ostala još jedna stvar da se uradi kako bi bio potpuno slobodan. Uskoro i crkveni razvod.

Sloba Radanović ne čuva uspomene na bivše, a uskoro i crkveni razvod! Foto: Instagram



Pevač Slobodan Radanović izdvojio se u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", osim po priči sa Lunom Đogani, sa kojom je prevario suprugu Kiju Kockar, i kao izuzetan vokal, pa sada puni klubove širom regiona.

Bez obzira na to što je počela druga sezona ovog popularnog rijalitija, javnost je još uvek zainteresovana za dešavanja u ovom ljubavnom trouglu. Čini se da je komentare pokrenula Luna, koja je opet ušla u rijaliti i odlučila da obuče majicu svog bivšeg dečka koju je on često nosio u "Zadruzi". Nakon nje to je uradila i Kija, koja se fotografisala u njegovoj majici, zbog čega su se društvene mreže usijale. 

Slobodan je ipak izjavio da im ništa nije poklonio, nego da su same uzele i zadržale njegove majice, ali da on nema nikakav problem sa tim. On je za Pink izjavio da ne čuva ništa ni od Kije, ni od Lune, odnosno da je bivšoj supruzi dao da odnese sve svoje stvari, a od Lune ništa nije ni imao. Osvrnuo se i na razvod od Kristine Kockar i objasnio da još nije sve gotovo i da je ostao još samo jedan korak:

"Mi smo pravno razvedeni, ja sam slobodan, ona je slobodna, ostalo je još samo da se razvedemo u crkvi. To još ne znamo kad ćemo, treba da se uskladimo i dogovorimo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>