Region

Svet

Bivšoj učesnici rijalitija Zadruga Ani Korać preminuo otac!

Sve se dogodilo iznenada, velika tuga u porodici. Bivšoj učesnici rijalitija "Zadruga" Ani Korać premunuo je otac. 

Bivšoj učesnici rijalitija Zadruga Ani Korać preminuo otac! Foto: Instagram



Učesnici prve sezone rijalitija ''Zadruga'' Ani Korać rano jutros preminuo je otac Mićko u bolnici u Ivanjici. Naime, Ana Korać je celu noć provela sa ocem u bolnici, nakon što su joj javili da je u jako lošem stanju. Sve se dogodilo iznenada, a u pitanju su bili srčani problemi. 

Uz Anu je u ovom trenutku njena porodica, ali i prijatelji, koji joj pružaju utehu, a podršku joj je javno uputila i Kija Kockar, sa kojom je tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" postala veoma dobra prijateljica:

" Volim te ljubavi moja. Sa tobom sam uvek."

Novinar i bivši Anin cimer u rijalitiju, Milan Milošević je za Pink.rs dao sledeću izjavu:

"Ana mi je javila jutros tužnu vest. Njen otac je bio vitalan čovek, ništa nije slutilo na ovo. Preminuo je iznenada. U šoku sam, to je mlad čovek, Ana je bila jako vezana za njega. Poslala mi je poruku ''Milane, ja sam izgubila sve''. Nisam znao o čemu se radi. Imao sam priliku da ostanem kod njih kada smo bili u Ivanjici za Nušićijadu gde me je on ugostio najljubaznije, bio je u super snazi i izgledao je deset godina mlađe. Ana je veoma teško podnela gubitak oca. Sutra idem na sahranu da joj pružim podršku."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>