Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pevač uklonjen sa spiska kao učesnik zbog bolesti!

Pre ulaska u rijaliti "Zadruga 2" svi učesnici su morali da se testiraju na razne bolesti, a kada je prošle nedelje stigao lekarski izveštaj kandidata koji je trebalo naknadno da uđe u rijaliti usledio je šok. Pevač uklonjen sa spiska kao učesnik zbog bolesti!

Zadruga 2: Pevač uklonjen sa spiska kao učesnik zbog bolesti! Screenshoot / YoutubeProdukcija je dobila izveštaj lekara na kojem je stajalo da budući zadrugar ima polnu prenosivu bolest. Trebalo je da uđe u narednom krugu takmičara, ali odmah je precrtan sa spiska kada je stigao izveštaj iz bolnice. Očito je pokupio neku zarazu ne pazeći sa kim ima seks - govori dobro obavešten izvor za "Kurir Rijaliti" i dodaje da je pevač bio u očajnom stanju i zaplakao kada su mu saopštili rezultate:

"Ne pitajte, on je bio van sebe, posebno jer ima devojku s kojom je u vezi. Uhvatio se za glavu i počeo da jauče. Na sreću, reč je o polnoj bolesti koja može da se izleči, samo je potrebno vreme."

Kako izvor kaže određena mu je terapija ali za sada je sklonjen sa spiska učesnika "Zadruge" jer su pravila produkcije vrlo rigorozna, ali ako ozdravi, sigurno će postati deo programa jer je poseban i zaveo bi sve učesnice.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir rijaliti

Povezane vesti:


>