TV Show

Parovi

Sloba Radanović: Zašto izbegava Lunu i u kakvom je odnosu sa Kijom!

Pevač i bivši zadrugar, Sloba Radanović u emisiji "AMI G SHOW" otkriva zašto izbegava Lunu Đogani i u kakvom je zista odnosu sa  bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar! Prvi put potpuno iskreno!

Sloba Radanović: Zašto izbegava Lunu i u kakvom je odnosu sa Kijom! Foto: Instagram



Popularna emisija, "Ami G Show" vas očekuje i ovog utorka u dobro poznatom terminu, uživo od 22:15 časova na TV Pinku. Ognjen Amidžić će ugostiti pevača Slobu Radanovića, koji će otkriti zbog čega izbegava susret sa bivšom devojkom Lunom Đogani, ali i u kakvim je odnosima nakon razvoda sa Kristinom Kijom Kockar, koju je prevario upravo sa blogerkom. 

Još jedno iznenađenje u emisiji biće Miki Đuričić, ekskluzivno će za vas otvoriti vrata svoga doma i otkriti tajne dosad nepoznate javnosti. Momcima će u studiju praviti društvo bivše učesnice popularnih rijalitija: Anđela Veštica i Tamara Đurić. Kao što ste navikli, njih dve će u svom stilu komentarisati aktuelne događaje, ali i učesnike druge sezone rijaltija "Zadruga".

Zadrugari će izvesti i performans u studiju, a biraće se i pobednik ovog izazova. Novo izdanje emisije "Ami G Show" u utorak 18. septembra od 22:15 časova samo na TV Pink!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>