Region

Svet

Nataša Bekvalac na sudu sa Lukom Lazukićem!

Nataša Bekvalac na sudu sa Lukom Lazukićem! Pevačica je stigla u Prvi osnovni sud kako bi svedočila protiv bivšeg supruga zbog nasilja u porodici. Nije želela da daje izjave za medije.

Nataša Bekvalac na sudu sa Lukom Lazukićem! Foto: InstagramPevačica Nataša Bekvalac je stigla u pratnji četiri advokata i nije želela da daje izjave za medije. Posle Nataše u sud je stigao i Luka Lazukić. U trenutku njegovog dolaska pevačica je već stajala u hodniku sudnice ali se nisu ni pogledali. Luka je okrenuo leđa čim ju je ugledao. I Nataša i Luka su u sud stigli sa po četiri branioca, a prvi je u sudnicu je ušao Luka pa za njim i Nata.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja 2018. godine, sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora. 

Luka na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da je pevačicu tukao i šutirao. Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>