Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Karleuša i Marija Šerifović u bokserskim rukavicama!

U studio emisije "Zvezde Granda" bilo je zanimljivo u petak popodne tokom snimanja promotivnog videa za novu sezonu ovog popularnog takmičenja. Karleuša i Marija Šerifović u bokserskim rukavicama!

Zvezde Granda: Karleuša i Marija Šerifović u bokserskim rukavicama! Print screen / Instagram



Glavne akterke ovog promotivnog videa biće Jelena Karleuša i Marija Šerifović, članice žirija koje su u prethodnim sezonama bile najglasnije. Sa bokserskim rukavicama na rukama, njih dve su imale zadatak da glume, da su meču, a sve zbog novog koncepta emisije, u kojoj će takmičari birati mentore među članovima žirija, nakon čega će se oni boriti za njihovu pobedu.

Premijera sezone "Zvezde Granda", čije je snimanje počelo početkom ove nedelje, očekuje se krajem septembra na televiziji Prva, a u žiriju će se naći i Ana Bekuta, Viki, Dragan Stojanović Bosanac i Đorđe David. 

Gledaoce očekuju i brojne izmene kada su pravila u pitanju. Žiri ponovo sedi zajedno, a takmičar će imati priliku da odabere svog mentora koji će ga voditi kroz emisije. Članovi žirija su sada smešteni u kapsuli, a tokom emisije gledaoci i takmičari ih ne vide sve dok se kapsula ne otvori. Po rečima direktora Granda, ove sezone će biti pravednija borba i ocenjivaće se samo kvalitet:

"Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smešten u kapsulu i ne vide takmičara dok peva, ali ga čuje i na osnovu toga daje glas. Žiri ima mogućnost da dodeli “da” ili da ne dodeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata. Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se „bori“ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥊🥊🥊

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>