Region

Svet

Anastasija Ražnatović ima poruku za devojke: Izbegavajte golotinju! (VIDEO)

Nedavno je započela karijeru pevačice, objavivši prvu pesmu pod nazivom "Savršen par", prezadovoljna je njenim uspehom i time kako ju je publika prihvatila, pa uveliko priprema i drugu pesmu. Anastasija Ražnatović ima poruku za sve devojke "Izbegavajte golotinju. To apsolutno nijednoj devojci ne priliči"! 

Anastasija Ražnatović ima poruku za devojke: Izbegavajte golotinju! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Anastasija je otkrila da postoji nekoliko pesama i da bira koju će sledeću snimiti. Nada se da će to biti za nekih mesec ipo dana. O duetu još ne razmišlja, nego za sada želi da objavljuje samo svoje pesme:

"Trenutno ne bih ni sa kim snimila duet zato što sam potpuno fokusirana na svoju solo karijeru, a kada budem snimila tih nekoliko svojih pesama, onda ćemo videti, naravno."

Kako je ona mnogim devojkama koje je prate na društvenim mrežama uzor, pred kamerama ih je posavetovala šta nikako ne treba da rade:

"Najviše ti trebalo da izbegavaju tu golotinju. To apsolutno nijednoj devojci ne priliči. Možeš da budeš i seksepilna i lepa i kada si prikladnije obučena i kada si prikladniej odevena. Dosta devojaka na taj način pokušava da privuče pažnju, a to je potpuno pogrešno ."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>