Zadruga

Parovi

Luna Đogani: Nisam ti pretnja kada je Vladimir u pitanju! Vrištim u sebi! (VIDEO)

Luna Đogani je uveravala starletu Staniju Dobrojević: "Nisam ti pretnja kada je Vladimir u pitanju. Mnogo mi je teško, vrištim u sebi!" Blogerka i ovoga puta na ivici suza jer se prisetila Slobe Radanovića.

Luna Đogani: Nisam ti pretnja kada je Vladimir u pitanju! Vrištim u sebi! (VIDEO) Screenshoot / Youtube




Svima je delovalo kao da će Luna Đogani i Stanija Dobrojević biti suparnice u "Zadruzi 2", ali od toga bar za sada nema ništa. Njih dve su pričale o Vladimiru Tomoviću, koji je ispričao nešto što nije trebalo, pa je Luna želela da objasni sve, a onda se ponovo setila Slobe Radanovića.

Luna je uveravala Staniju da joj ona nije pretnja kada je Vladimir u pitanju, da ona nije došla ovde da nekome otima momka i da to što se desilo sa Slobom ne znači da će se ponavljati sa drugima. Na ivici suza priznala je koliko joj je zapravo teško:

"Ja ti nisam nikakva opasnost. Vidiš da sam ja emotivno uništena. Eto, to ti je to. Nije mi nimalo lako, mnogo mi je teško. Ne mogu da sakrijem da mi je teško. Vrištim u sebi kao siroče."

Starleta je savetovala da ne treba da se ponaša tako, da treba da se pokaže u drugačijem svetlu, a da li će Luna u tome uspeti, ostaje nam da vidimo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>