Region

Svet

Anabela i Andrej: Kraj šestogodišnje ljubavi?!

Razvode se Anabela i Andrej Atijas?! Pevačica se na ovaj korak se odlučila zbog nasilja koje je pretrpela. Da li je zaista kraj šestogodišnje ljubavi?

Anabela i Andrej: Kraj šestogodišnje ljubavi?! Foto: InstagramNakon porodičnog nasilja koje se nedavno dogodilo u porodici Atijas, pevačica Anabela je odlučila da ostavi supruga Andreja i definitivno stavi tačku na šestogodišnji brak. Izvor blizak prevačici kaže da je  Anabeli pukao film zbog toga što je čitavog života trpela nasilje od svojih partnera i dodaje:

"Najpre od Gagija, kojem je rodila dve ćerke Lunu i Ninu, a sada i od Andreja, kojem je rodila ćerku Blankicu. Iako je rešila da ga krivično ne goni, preko batina ne može da pređe, te je odlučna u tome da se razvede."

Izvor je za Alo rekao da je Andrej ubeđuje da se to više neće ponoviti i da će potražiti pomoć kada je reč o alkoholu:

" Kleo joj se da je njegova ljubav prema njoj veća od želje za ovim porokom. Ovo nije prvi put da se oni verbalno sukobljavaju. On stalno pije, a kad popije, sve mu smeta i često joj prebacuje. Tada je sa njim nemoguće razgovarati, međutim, do fizičkog kontakta nikada pre nije došlo. Više puta mu je govorila da će ukoliko bude ikada podigao ruku na nju, to biti kraj njihove ljubavi, što se sada i desilo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>