Svet

Region

Serija Viktorija čuvene spisateljice Dejzi Gudvin na RTS-u vikendom!

Serija "Viktorija" čuvene spisateljice Dejzi Gudvin samo na RTS-u vikendom! Početak značajnog uvida u život jedne od najvećih vladarki u istoriji. Kvalitetna produkcija i nagrađivani glumci, stvarni događaji koji se zasnivaju na dnevnicima kraljice.

Serija Viktorija čuvene spisateljice Dejzi Gudvin na RTS-u vikendom! Promo



"Viktorija", serija koju je napisala čuvena spisateljica Dejzi Gudvin, označava početak značajnog uvida u život jedne od najvećih vladarki u istoriji. Sa kvalitetnom filmskom produkcijom i čitavom plejadom nagrađivanih talentovanih glumaca, Viktorija opisuje stvarne događaje i zasniva se na kraljičinim iscrpnim dnevnicima pomoću kojih oslikava živopisan portret njenog preobražaja od impulsivne 18-godišnjakinje, preko prvih bračnih godina do majčinstva i dolaska na presto velikog kraljevstva. 

Složena i usredsređena na sve likove, od pripadnika kraljevske porodice do sluga, ovo je priča o strastvenim aferama, borbi za moć i neuzvraćenoj ljubavi, u čijem središtu se nalazi nova kraljica – jaka, svestrana i uporna žena koja nekako mora da postane prepoznatljiva ikona.

Život osamnaestogodišnje Aleksandrine pretvara se u život kraljice. Više nije skrivena u Kensingtonskoj palati pod represivnim merama majčinog savetnika Konroja. Ima novo ime - Viktorija i uživa u novostečenoj slobodi s harizmatičnim premijerom Melbournom. Ali, zbog svog neiskustva Viktorija je podložna greškama i, naposletku i skandalu.

Serija je nominovana za nagrade Emi i Bafta, a u Velikoj Britaniji ostvarila je ogromnu gledanost. 

Subotom i nedeljom, RTS 2 u 22.00 časa.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>