Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Gledaoci napali Mirka Gavrića zbog Kije! (VIDEO)

Priča koja je obeležila prvu sezonu rijalitija "Zadruga" jeste ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića. Otežavajuća okolnost u ovoj vezi bila je ta što je pevač bio oženjen Kristinom Kockar. Gledaoci su ovoga puta napali Mirka Gavrića zbog Kije.

Zadruga 2: Gledaoci napali Mirka Gavrića zbog Kije! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Mirko Gavrić, producent "Pinkovih zvezdica", veoma dobro je poznavao i Kiju i Slobu, kao i to kako je funkcionisao njihov brak, on je tokom "Pitanja gledalaca" otkrio šta je to tačno Kristina rekla Slobi pred ulazak u "Zadrugu" i tom prilikom stavio tačku na sve spekulacije. Pitanje jednog gledaoca je glasilo

"Zašto izmišljaš priče da je Kija imala dogovor sa Slobom kada je ona i sama rekla pred ulazak u "Zadrugu" da flertuje sa devojkama, ali da ne ulaze u intimne odnose."

Gavrić je nakon toga otkrio:

"Poslednji put ovo pričam i nikada više. Ja ne mogu da znam o čemu oni pričaju kada su sami, oni su u braku, ali mogu da kažem ono što sam čuo svojim ušima i video svojim očima noć pred ulazak u "Zadrugu". Ona je javno rekla jedan deo priče, nije drugi. Ja ne lažem, ja pričam istinu. Sve će ti biti dozvoljeno, osim da se zaljubiš - to je rekla."

Došlo je do konflikta između Lepog MIće i Mirka. Naime, Mića je doveo u pitanje Gavrićevu funkciju, a oko toga je nastala velika frka, a u Mirkovu odbranu su stali svi zadrugari koji su učestvovali u takmičenju "Pinkove zvezde".

Pogledajte i sami u video snimku koji sledi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>