Region

Svet

Lepa Brena je srećna zbog unuke ali neće biti baba!

Pevačica Lepa Brena se raduje prinovi u porodici, a posebno zato što je u pitanju unuka. Srećna je ali neće biti baba. Ne voli taj pežorativni odnos prema ženama! "Postoje žene koje su babe i tako ih nazivamo jer tako izgledaju."

Lepa Brena je srećna zbog unuke ali neće biti baba! Foto: InstagramLepa Brena presrećna je jer će njen pastorak Filip Živojinović i pevačica Aleksandra Prijović dobiti ćerku. Ipak ona ima jasan stav, dete je neće zvati baba, jer joj je taj naziv pežorativan:

"To će biti velika radost u našoj porodici, pošto volimo decu, a posebno male bebe. Nas dvoje nećemo biti baba i deda, jer ne volim taj pežorativni odnos prema ženama. Postoje žene koje su babe i tako ih nazivamo jer tako izgledaju. A postoje i bake i deke, nane i nene. To su najvoljenija bića koja su nam utkala radost i ljubav u ranom detinjstvu. Pogotovo kada pomažu roditeljima koji mnogo rade. Uvek ću pomoći našoj deci i biću tu za sve što treba."

Brena je posebno srećna jer će dobiti unuku, u porodici je do sada bila okružena samo muškarcima:

"Nadam se da će biti mnogo dece u našoj familiji, dosta unučića. Samo nam je važno da su živi i zdravi. A valjda će biti i dečaka i devojčica! Sigurna sam da bi jedna devojčica promenila život čitave moje muške porodice."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>