Region

Svet

Ceca oborila rekord u Australiji

Dva dana po dolasku na australijski kontinent, Svetlana Ceca Ražnatović je održala prvi od pet koncerata koji je očekuju na ovoj turneji. Dosadašnji rekord u Pertu je držala manifestacija pod nazivom "Pop rok veče" na kojoj su nastupili "Bijelo dugme", "Valentino", Bajaga i "Instruktori", "Crvena jabuka" i još nekoliko izvođača, a na kojoj je prodato 1.270 ulaznica.

Ceca oborila rekord u Australiji



Ali, u petak je postavljen novi rekord od preko 2.000 hiljade posetilaca u "Concert hali Pert". Raka Marić, čija firma "Music star Australia", je organizator turneje se samo zadovoljno smeška i poručuje: "Znao sam da biće sjajno, a poseban spektakl nas očekuje u Sidneju i Melburnu." Svoju sreću nije krila ni Ceca Nacionale koja je oduševljena reakcijom publike, atmosferom, činjenicom da je sve prošlo u savršenom redu.

"Bilo je krajnje vreme da se družim sa publikom u Australiji! Dugo sam se borila da večeras budem sa vama i drago mi je da sam uspela u tome", rekla je Ceca. Naravno, zadovoljna je i publika koja je svoju miljenicu dva puta vraćala na bis, pa je Ražnatovićka ponovo zapevala "Groma", a sjajne reakcije su bile i uz na bis izvedene pesme "Zajdi, zajdi" i "Đurđevdan". Ceca je, takoreći, bila zatrpana cvećem, kao i fanovima koji su želeli da imaju fotografiju sa Cecom. Brojni iseljenici iz Srbije, Bosne, Makedonije i Hrvatske koji žive u zapadnoj Australiji, te večeri su se zajedno veselili.

A bilo je više nego zanimljivo i dirljivo videti mlađe generacije koje jedva znaju maternji jezik, ali pevaju sve Cecine pesme od reči do reči. Tokom boravka u Pertu, Ražnatovićka je bila smeštena u apartmanu hotela "Duxton", a dan po održanom koncertu se uputila na petočasovni let do Sidneja privatnim avionom gde je čeka nastavak muzičkih aktivnosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>