Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stanija o Kristijanu - Bili smo super kombinacija! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga 2" nostalgično se prisetila Golubovića. Stanija Dobrojević o Kristijanu: "Bili smo super kombinacija". Lepe reči nisu izostale ni sa Radine strane, evo o čemu se radi.

Zadruga 2: Stanija o Kristijanu - Bili smo super kombinacija! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Rada Vasić je, čekajući svoj red za naručivanje hrane, ćaskala sa Stanijom Dobrojević izokola komentarišući starletinog bivšeg cimera iz "Farme", Kristijana Golubovića. Nisu navodile njegovo ime, ali su bile toliko opširne da se odmah znalo o kome je reč. Rada je oduševljeno pričala o Goluboviću, a lepe reči nisu nedostajale ni sa Stanijine strane. U jednom trenutku, Stanije je osetila potrebu da pruži podršku i zaštitu Radi i njenoj porodici. Rada je rekla da bi svoj honorar dala kada bi on ušao u rijaliti, jer bi postrojio sve momke koji ovde ne rade ništa, a starleta se nadovezala:

"Pošto njega nema ovde, ja vam garantujem da, ako vas neko dira, ja ću da vas čuvam. Možda nemam mišiće kao on, ali imam ovo (mozak). Još možda jače nego njegovi mišice...zbog toga smo bili super kombinacija za rijaliti."

O čemu su još razovarale pogledajte u snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>