TV Show

Parovi

Amidži šou: Kija Kockar, Palma i Dušica Jakovljević! (VIDEO)

U emisiji "Amidži šou" gosti će biti Kija Kockar, Dragan Marković Palma i Dušica Jakovljević voditeljka "Zadruge 2". Pobednica prve sezone "Zadruge" otvoreno će govoriti o karijeri ali i privatnom životu.

Amidži šou: Kija Kockar, Palma i Dušica Jakovljević! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Po dobrom, starom običaju najbolja zabava i aktuelni gosti su u emisiji "Amidži šou", a tako će biti i ovog utorka u 22:45 časova na TV Pink, kada vas očekuje prva emisija 11. sezone. 

Ognjen Amidžić će na samom početku sezone ugostiti: pobednicu prve sezone "Zadruge" Kristinu Kiju Kockar, voditeljku najgledanijeg rijalitija Dušicu Jakovljević i predsednika Skupšine Grada Jagodine Dragana Markovića Palmu.

 Kristina Kockar govoriće otvoreno o odnosu sa zvanično bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, Luni Đogani i njenom učešću u drugoj sezoni "Zadruge", ali i o svom navodnom ulasku u rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti.

Uoči početka druge sezone "Zadruge" nepoznati počinioci postavili su bombu na automobil Dušice Jakovljević, koja je na svu sreću eksplodirala kada ni voditeljka, ali ni njena deca nisu bila u kolima. Ipak, ova vest je odjeknula u regionu, a kako Dušica to komentariše saznaćete u emisiji "Amidži šou". Takođe, ona će posle nepunih sedam dana od početka druge sezone "Zadruge" komentarisati nove učesnike i ispričati svoje utiske o bajkovitom imaginarijumu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>