Region

Svet

Anastasija Ražnatović uskoro objavljuje novu pesmu!

Mlada pevačica, Anastasija Ražnatović, ćerka naše folk dive Cece, uskoro objavljuje novu pesmu, a pre toga kreće na časove pevanja jer želi da joj neko pokaže nešto više.

Anastasija Ražnatović uskoro objavljuje novu pesmu! Foto: Instagram



Mlada Anastasija otkrila je planove za blisku budućnost. Ona je privukla je veliku pažnju javnosti nakon uspešnog debitovanja pesmom "Savršen par", a kako bi zagarantovala uspešnu karijeru pevačice, ona je otkrila da namerava i da ide na časove pevanja. U jednoj emsiji je otvoreno govorila o iskustvu, ali i tome da sada strogo mora da vodi računa o svom telu:

"Kada se baviš ovim poslom moraš da ulažeš u sebe i fizički i psihički, da treniraš i moraš da vodiš računa o svom telu. Što se pevanja tiče, svakako mislim da iako imam taj talenat, da nikada nije dosta usavršavanja. Planiram da krenem na časove pevanja, da mi neko pokaže nešto malo više."

Anastasija Ražnatović je ovom prilikom otkrila i da nije želela publiku da bombarduje novim pesmama već želi da  napravi malu pauzu između prvog i drugog singla, ali kaže da će novu pesmu snimiti do kraja ove godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>