Region

Svet

Anabela se javno odrekla svog prijatelja zbog izjave u rijalitiju Zadruga?!

Pevačica Anabela Atijas se javno odrekla svog prijatelja Mirka Gavrića, zbog izjave u rijalitiju Zadruga?! Naime, on je progovorio o Kijinom i Slobinom planu u prvoj sezoni što je Anabelu očigledno naljutilo i povredilo.

Anabela se javno odrekla svog prijatelja zbog izjave u rijalitiju Zadruga?! Foto: Instagram



Mirko Garvić je prošle noći izjavio da su Kija Kockar i Sloba Radanović pre početka prve sezone Zadruge navodno imali plan o kojem su razgovarali u Gavrićevom stanu, a tiče se toga da pevač prevari svoju suprugu u rijalitiju, te da će mu ona sve oprostiti, ali pod uslovom da se ne zaljubi. Ovo je isprovociralo Anabelu Atijas pa je na svom Instagramu objavila sledeće reči:

"Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati."

Naravno, Anabela nije javno otkrila kome posvećuje ove reči ali su mnogi komentarisali da je u pitanju upravo njen prijatelj Gavrić

Ono što je sve iznenadilo je to što Mirko tvrdi da je znao za Kijin i Slobin plan, a ni u jednom trenutku nije to ispričao svojoj prijateljici Anabeli, koja je branila ljubav svoje ćerke i Slobe i zbog toga bila na stubu srama. Mirko, tvrdi da je pokušao par puta da upozori Lunu, ali da je ona to ignorisala.

Anabela je Luni obećala da neće davati izjave u vezi onoga što se dešava u "Zadruzi 2" ali drugi deo  njene objave još više budi sumnju:

"Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenucima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni."
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>