Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Burno u Beloj kući!!! Posvađali se na krv i nož! (VIDEO)

Burno u Beloj kući!!! Pljuštale uvrede u rijalitiju "Zadruga 2"! Toma i MC Damiro se posvađali na krv i nož! Moralo je da reaguje i obezbeđenje. Neko je zbog psovki i uvreda završio u zatvoru!

Zadruga 2: Burno u Beloj kući!!! Posvađali se na krv i nož! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zadrugari su se zabavljali na rođendanskoj žurki koju je Veliki šef priredio za Davida Dragojevića. A kako je vreme odmicalo, nastala je tenzija između dvojice zadrugara Tomislava Tome Panića i MC Damira. Oko sasvim obične rečenice "Pomeri se od stola", nastao je haos.

Obezbeđenje je odmah uletelo kako bi sprečilo da dođe do tuče. Sa svih strana su bili i zadrugari, koji su takođe pokušavali da ublaže situaciju, pa je ona ubrzo i okončana. Ipak, svađa se nastavila i posle žurke, kada su se Toma i Damiro našli zajedno u Beloj kući i pokušali da reše nesuglasice.

Orila se kuća od vike i uvreda. Damiro je Tomu nazvao "pi*kinim dimom", zbog čega se Toma uvredio, a potom se svađa samo zahuhtavala i padalo je niz teških uvreda. Obezbeđenje ih je razdvojilo, Damira su odveli u zatvor, gde je proveo određeno vreme, kako ne bi došlo do ponovnog sukoba. Reči koje su upućivali jedno drugom nisu za prenošenje pa pogledajte ceo događaj u video snimku ispod teksta.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>