Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Da li se Luna ponovo zaljubljuje u rijalitiju?! (VIDEO)

Čim su se uselili uluksuznu vilu rijalitija "Zadruga 2" oni su se zbližili.  Da li se to Luna Đogani ponovo zaljubljuje u rijalitiju?! Nikome nije jasno zašto se Lazar Jeremić baš njoj priklonio!

Zadruga 2: Da li se Luna ponovo zaljubljuje u rijalitiju?! (VIDEO) Foto: Instagram



Lazar Jeremić se na veoma specifičan način približio Luni Đogani, a ono što je sigurno začudilo sve jeste to što je odlučio da joj se odmah požali i ujedno istakne svoje emotivne promašaje:

"Ne možeš danas da veruješ svakom, ja sam lakoveran, naivan. Ja sam takav, u rijalitiju bih ispričao i neke stvari koje bih inače rekao privatno, takav sam. Zgotivim nekog, mislim da je ta osoba okej i milion puta sam pogrešio, ali opet to radim."

Fascinirama njegovim osobinama, Luna se odmah pronašla u jednoj i jasno mu potvrdila da imaju sličnosti:

"I ja sam isto naivna, sačuvaj Bože."

Luna ga je pomno slušala, a on je vidno okupiran njenom pažnjom ispričao svoju ljubavnu priču i dotakao se svoje profesije koja se za samo jedan trenutak ugasila:

"Ja sam jako mlad počeo da igram fudbal, sa 14 godina sam imao operaciju. Mnogo mi je krivo što uopšte ne cenim sebe. Nemam samopouzdanje, nemam poverenje u sebe. Voleo sam mnogo jednu devojku. Bukvalno na nudističkoj plaži sedimo i prolaze gole žene, devojke, a ja sedim i buljim u telefon i čekam da mi pošalje poruku. Samo mi je fudbal bio sve na svetu, pa devojka, pa roditelji. I onda sam ja dozvolio... Roditelji te devojke su razvedeni. I njen tata je bio pijanac, dolazio je jednom nedeljno, bla, bla... Ona je živela sa majkom i sestrom i ja sam tu bukvalno bio jedini muškarac. I ja sam od svoje plate njenoj mami davao novac. Bila je fora tipa, za 8.mart ja njenoj mami kupim 101 ružu, njoj kupim telefon i sestri laptop. A, mojoj mami kupim bilo šta na trafici, razumeš... To je njih mnogo bolelo. I moj brat koji puši, ja mu ne kupim ni paklu cigara. Ja sam stavio ljubav iznad fudbala, nikad u životu nisam mogao ni da pomislim da ću uraditi to. Ja sam tada igrao poslednju utakmicu u svom klubu i u 94 minutu dobijem udarac i povredim koleno. I odem na operaciju i sutradan pročitam u novinama da sam operisan, umesto da napišu da sam potpisao ugovor recimo. Znači, od snova do najveće tuge na svetu."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>