Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ovom učesniku su cilj udate žene!

Počela je "Zadruga 2"!  Ovom učesniku su cilj udate žene! On ima jasnu taktiku. Lazar Jeremić, bivši fudbaler definitivno će napraviti pometnju u rijalitiju. Ona će se vratiti mužu, a ja neću dobiti batine.

Zadruga 2: Ovom učesniku su cilj udate žene! Screenshoot / Youtube



Lazar Jeremić je za portal Pink.rs sumirao svoje utiske pred sam ulazak i otkrio šta je njegov cilj u rijalitiju: 

"Pre svega "I love this game", to je moj ritual pre svakog klipa na Instagramu, pre svake utakmice. Ulazim u "Zadrugu" da bih pokazao kako izgleda život jednog sportiste, fudbalera."

S obzirom na to da će u impresivnom gradu nadomak Beograda biti mnogo lepih devojaka, zanimljivo je znati da li je Lazar trenutno zauzet i da li mu se može desiti ljubav u rijalitiju:

"Ja sam trenutno slobodan. Pre svega sam za emocije i za ljubav, ali logično je da ako trenutno nemam devojku nađem nekog sa kim postoji hemija i ostalo, da ću se prepustiti."

Lazar o sebi kaže, pošto je sportista i igrao je za dosta klubova, kada ode u neki manji grad izaziva dosta simpatija ali to nikada nije koristio:

"Kada izađem u grad, pet-šest curica je oko mene, ali ja ni sa jednom nisam želeo da ulazim ni u šta jer ne znam kakve su, sa kim šta imaju. Uvek sam praktikovao da kada nemam devojku bolje da budem sa nekom zauzetom ili starijom ženom nego sa slobodnom."

U vezi je kaže najbolji na svetu, voli najviše, kada bude ostavljen pati najgore na svetu:

"Plačem, kukam dok je ne prebolim. Sa 16 godina sam se izludeo, bio sam sa jednom, sa dve devojke, imao sam fetiše, sa prijateljem i još jednom devojkom, sam sa tri devojke, ali to sve ide sa godinama. Ja sam to radio i hvalio se sa 16-17 godina, mislio da sam mangup, a shvatio sam da sam bio kreten težak. Dosta me je sport naučio."

Lazar priznaje da voli zauzete žene, a to objašnjava ovako:

"Bolje mi je da budem sa zauzetom jer njoj ne treba da se to sazna, meni još manje da ne dobijem batine od nekoga, ona voli svog muža, dečka i vratiće mu se kad tad. To između nas je trenutna hemija."

U Zadruzi će naravno biti i zauzetih dama, pa nam ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati između njih i bivšeg fudbalera.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>