Region

Svet

Nataša Bekvalac o kilaži, muškarcima i novoj ljubavi!

Pevačica Nataša Bekvalac otkriva kako se nosi sa celom situacijom koja je zadesila. Nije joj bilo lako da prevaziđe razvod braka i fizičko nasilje koje je pretrpela od bivšeg supruga Luke Lazukića, ali je iz svega toga izvukla najbolje pa priznala sve o muškarcima, kilaži i novoj ljubavi.

Nataša Bekvalac o kilaži, muškarcima i novoj ljubavi! Foto: Instagram



Svi su uvereni u to kako pevačica Nataša Bekvalac živi burnim životom ali ona misli baš suprotno i kaže da njen stil života uopšte nije pompezan, da živi potpuno običnim životom kao i svaka druga žena, samo što je kod nje sve transparentno i javno:

"Verujte mi, i veće sreće i veće nesreće se dešavaju ženama za koje javnost ne zna. Tako da, ne mislim da je kod mene bilo šta pompezno, samo je javno. Uglavnom se žene ili poistovećuju ili shvataju da sam samo jedna od njih. Generalno, volim žene i mislim da bi trebalo da preuzmemo taj muški princip međusobnog podržavanja. Gde bi nam bio kraj… Oko sebe sam napravila genijalan krug ljudi koji se vole i podržavaju, a ne zabadaju jedni drugima nož u leđa i srce."

Nataša je otkrila da godinama radi na svom duhovnom uzdizanju, pre svega se trudi da sve ljude razume i da im istinski oprašta. Smatra da svakim oprostom čovek još više raste u duhovnom svetu, pa postaje i bolji čovek.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Republika.rs

Povezane vesti:


>