Region

Svet

2CELLOS: Stjepan i Luka pozivaju vas na koncert! (VIDEO)

Neverovatni, mladi i već uveliko slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao "2CELLOS" pozivaju vas na koncert 8. septembra! Ne propustite spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu!

2CELLOS: Stjepan i Luka pozivaju vas na koncert! (VIDEO) PromoSve je počelo pre pet godina kada su momci odsvirali taj famozni "Smooth Criminal" Michaela Jacksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa "Sony Masterworks", a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album. Sve je izgledalo kao san, jer je iza njih pet neverovatno upešnih godina koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

U Beograd se  vraćaju sa poslednjim  albumom "Score", koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove ali će naravno svirati i planetarne melodije, kao i  klasike napisane za savremene filmove i televiziju.

Iza Luke i Stjepana je više od 10 miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenali put se i dalje nastavlja. 2CELLOS vas poziva na koncert, zato ne propustite spektakl na otvorenom! Osmog septembra svi na Kalemegdan!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>