Region

Svet

Jelena Karleuša o Severini - Šund je dobio novu definiciju!

Još jednom je iskoristila priliku da prozove koleginicu, izgleda da joj je ona jedna od "omiljenih". Jelena Karleuša o Severini Kojić i njenoj pesmi "Silikoni", kaže da je šund dobio novu definiciju. 

Jelena Karleuša o Severini -  Šund je dobio novu definiciju! Foto: Instagram



Na fan profilu Dive "Mega.zvezda.jk" osvanula je objava podeljena sa samog Jeleninog profila na kojoj piše: 

"Htela sam da poslušam pesmu 'Silikoni', ali sam ugasila posle trideset sekundi. Šund je dobio novu definiciju" 

Očigledno je o kojim "Silikonima" se radi i da je reč o Severininoj pesmi koja je objavljena pre dve godine. Severina je pomenuti duet snimila sa MC Sajsi, sa kojom je JK prva trebalo da sarađuje. Izvor kaže:

"Iako je pesma stara dve godine, ova objava jasno upućuje na to da je Jelena tek sad poslušala Sevkinu pesmu. Ovim je Jelena očigledno želela da ponizi koleginicu aludirajući na njenu aktuelnost zbog sramnih golišavih fotki koje su osvanule pre desetak dana."

Severina je snimila "Silikone" u saradnji sa andergraund reperkom MC Sajsi, koja je pre toga dogovarala duet s Karleušom. Kako do dueta nije došlo, Sajsi je snimila duet sa Splićankom. Tada je JK izjavila da više ne želi da ima posla sa Sajsi i da je reperka propustila priliku da sarađuje sa pravom zvezdom.

Sukob između Severine i Jelene traje već godinama. Kojićka je pred koncert Saše Matića u martu 2016. godine, na kome su obe bile gošće, rekla da nema pojma ko je Jelena Karleuša i da joj ne pada na pamet da zbog nje žuri sa tonskom probom. Jelena joj je uzvratila u "Zvezdama Granda":

"Svi smo videli kako Severina glumi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Republika.rs

Povezane vesti:


>